Evenementenbureau & Boekingskantoor

Organisatie van alle evenementen

TC events heeft zich gespecialiseerd in het organiseren en coördineren van bijzondere bruiloften. Sfeer en beleving vormen het uitgangspunt. Creativiteit en vernieuwing zijn de uitdaging. Maar bovenal staat TC eventsvoor kwaliteit en maatwerk.

Betoverde bruiloft

Jullie bruiloft moet de mooiste dag van jullie leven worden. Hét moment waarop jullie liefde wordt bezegeld. Het ja-woord geeft de bevestiging en de ringen zijn het bewijs. Een betoverende bruiloft mag daarbij niet ontbreken. Een meerdaags feest met veel genodigden of een intieme, romantische bruiloft op een bijzondere locatie. La Sensa maakt het mogelijk. Een weddingplanner bedenkt een uniek totaalconcept afgestemd op jullie wensen en laat alle elementen samensmelten tot een perfect geheel.

Zorgeloos genieten

The rich and the famous weten al jaren de weg te vinden naar professionele weddingplanners, maar het van oorsprong Amerikaanse beroep, wint ook razendsnel aan populariteit onder een veel grotere doelgroep. Logisch, want de organisatie van een bruiloft is vaak een emotioneel beladen en tijdrovende periode. Maar met een weddingplanner die geheel of gedeeltelijk de organisatie uit handen neemt, wordt ook de voorbereiding een mooie tijd. Elke bruiloft die door TC events wordt georganiseerd, is tot in de puntjes verzorgd, buitengewoon gestyled en gaat alle verwachtingen te boven. Tijdens de bruiloft hoeven jullie nergens aan te denken. De weddingplanner houdt alles in de gaten, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van een prachtige dag.