Evenementenbureau & Boekingskantoor

Organisatie van alle evenementen

Wanneer u een groot evenement houdt, is dit zeer belangrijk om de boodschap met de grote groepen te communiceren. Ofwel houdt u een klein evenement, ofwel moet u een grote projector huren, zodat de mensen betrokken zijn bij het evenement en niet worden afgeleid door de technologie.

We weten allemaal dat het huren van de apparatuur kan zeer moeilijk en soms zeer problematisch zijn en hier zijn de beste tips voor Projector Hire van de verhuurbedrijven. Laten we eens kijken naar wat er hieronder staat.

Bezoek het bedrijf

Wanneer u het bedrijf gaat ontdekken, dan kunt u dat via de e-mails en telefoontjes te weten komen. U kunt zien hoe het bedrijf bezoekers behandelt en, nog belangrijker, hoe het bedrijf zijn apparatuur behandelt en opslaat. Als u vindt dat het bedrijf meer georganiseerd is, dan zal dit u zeker leveren wat u wilt krijgen.

Lees meer over Bonding

Er zijn veel bedrijven die apparatuur verhuren die u niet gebonden en verzekerd zijn. Als u apparatuur krijgt met de juiste verzekering, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken als er een ongeluk gebeurt met deze apparatuur. De bounding en verzekering bieden u bescherming als de huuruitrusting van het bedrijf wordt gestolen of als er schade ontstaat met deze uitrusting.

Onderhandelen over de prijs die u betaalt

als uw evenement gebeurt op de piekmomenten van het jaar. Als u meerdere evenementen heeft, kunt u wellicht een 3 tot 5-jarig contract afsluiten dat een goedkoper tarief oplevert en kunt u deze apparatuur voor langere tijd gebruiken. U moet zich ervan bewust zijn wanneer u de apparatuur via de verhuurbedrijven krijgt, want er zijn maar weinig bedrijven die hun apparatuur voor een korte periode ter beschikking stellen.

Wanneer u het contract met het verhuurbedrijf gaat maken bij de aankoop van de projector dan zorgt u ervoor dat u het meer dan eens leest, zodat u alle voorwaarden kunt begrijpen. Een contract moet uw verplichtingen en betalingstarief bevatten, evenals de verplichtingen van het AV-bedrijf. Als er iets is wat u niet bevalt in het contact, kunt u het contract wijzigen. Houd er rekening mee dat het allemaal een onderhandeling is, zodat u bij elke wijziging in het contract gemakkelijk een wijziging in het contract kunt aanbrengen. Deze paar punten bieden u een grote hulp bij het verkrijgen van apparatuur via de verhuurbedrijven.

Verhuur van schermen

Moduscreen verhuurt led schermen in een modulaire oplossing.  Benieuwd hoeveel een modulair led scherm op maat u zou kosten? Bel +32 472 84 42 03  of  mail: hello@moduscreen.be