Evenementenbureau & Boekingskantoor

Organisatie van alle evenementen

Rob de Nijs De officiële site van Rob de Nijs.
De officiële site van Rob de Nijs. Ga naar de inhoud. Nieuwe CD Niet voor het Laatst. 4 oktober 2017. Niet Voor Het Laatst. Is de titel van het nieuwe album dat op vrijdag 27 oktober uitkomt. Het bevat bijdragen van o.a.
Rob De Nijs boeken bij LB-Entertainment!
De komende jaren hoeven wij hem zeker nog niet te missen en kunnen we samen uitkijken naar wat komen gaat! Note: Rob de Nijs is voor deze gage UITSLUITEND te boeken voor BESLOTEN bedrijfsfeesten! Voor openbare optredens is Rob te boeken met live-orkest voor 1 x 50-60 minuten voor: 14.750, Inclusief controlset, monitors/FOH technici, exclusief FOH, eindgeluid en licht.
Rob De Nijs boeken.
De lange rij hits begon met Ritme in de regen; zijn veelzijdigheid blijkt volop uit nummers als Kunt u mij weg naar Hamelen vertellen, Malle Babbe, Banger hart en Alles wat ademt. Rob de Nijs is zowel solo als met zijn band Pur Sang te boeken.
Rob de Nijs boeken voor een optreden 123Boekingen.nl snel, makkelijk en voordelig Rob de Nijs inhuren.
Wilt u Rob de Nijs boeken voor een optreden, beschikbaarheid opvragen, informatie ontvangen of direct een vrijblijvende optie plaatsen in de agenda van Rob de Nijs? Bij het boekingsbureau 123Boekingen.nl kunt u snel, makkelijk en voordelig live met band Rob de Nijs boeken voor een optreden.
Rob de Nijs.
Boek Rob de Nijs via Entertaining Agency, vraag vrijblijvend beschikbaarheid en prijs aan. Rob de Nijs live. Rob de Nijs live on tape. Foto’s’ van Rob de Nijs. Youtube video’s’ van Rob de Nijs. Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Rob de Nijs?
ob de Nijs boeken? Boekingen van deze Nederlandse zanger voor uw evenement.
Terug naar overzicht. Rob de Nijs Het werd Zomer 1977. Rob De Nijs Malle Babbe HD QUALITY. Rob de Nijs Banger Hart Met Tekst. Rob de Nijs Ritme van de regen HD QUALITY. Rob de Nijs Nooit Gedacht THE HIT. Rob de Nijs boeken.
Rob de Nijs boeken of inhuren Artiesten boeken via Partybookers.nl.
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj’s’ en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Rob de Nijs vindt u op deze pagina. Wilt u Rob de Nijs direct boeken voor een optreden?
Rob de Nijs boeken als zanger bij Quality Bookings. Rob de Nijs boeken als zanger bij Quality Bookings.
Behalve De Nijs zelf, traden er muzikale vrienden als Spinvis, Jan Rot en Wieteke van Dort op. Wilt u getuige zijn van een optreden van een van Nederlandse bekendste artiesten en Rob de Nijs boeken voor een concert? Neem dan contact met ons op.
Rob de Nijs boeken voor een optreden? Informeer naar de kosten.
U kunt Rob de Nijs boeken om zijn meest bekende nummers, maar ook om de juweeltjes die het grote publiek nog nooit bereikt hebben. Ondanks meer dan 40 jaar aan hits en grote optredens denkt Rob de Nijs nog lang niet aan stoppen.
Rob de Nijs boeken of inhuren? JB Productions.
Rob de Nijs is te boeken met zijn live band Pur Sang, solo met een tapeoptreden, of als gastsolist. Boeking of een optie plaatsen voor Rob de Nijs? Voor meer informatie over Rob de Nijs kunt u contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140.