Evenementenbureau & Boekingskantoor

Organisatie van alle evenementen

Het leven is een feest! Er zijn zoveel gedenkwaardige momenten en belangrijke stappen in je leven die niet ongemerkt voorbij mogen gaan. Het behalen van een diploma, de geboorte van jullie kindje, zijn of haar eerste verjaardag of juist je 50ste verjaardag. Allemaal momenten die het verdienen om uitbundig gevierd te worden. La Sensa Weddings & Events weet dat als geen ander.

Once in a lifetime

TC Weddings & Events beschikt over de gave om bijzondere ‘once in a lifetime’ momenten voor eeuwig te verzilveren. Elk feest heeft een uniek karakter en een persoonlijke touch. Vanuit het vakmanschap weet de eventplanner de heersende emotie te vertalen. Een familiereünie wordt een sfeervol tuinfeest, een verrassend thema-event of zwoele summer night party. Of verwen je beste vrienden met een heerlijke picknick in het bos of een high tea op een toplocatie. Maar ook voor hippe babyborrels, trendy kinderfeestjes, verrassende bridal showers, originele vrijgezellenfeestjes en vrolijke communiefeesten, ben je bij TC Weddings & Events aan het juiste adres.

Voorpret

TC Weddings & Events verstaat de kunst van het feestvieren. Een ervaren en professionele eventplanner denkt met jullie mee over de wensen, de dromen, de plannen en de mogelijkheden. De eventplanner kan alles regelen of slechts een onderdeel uit handen nemen zoals de aankleding, de muziek of de culinaire omlijsting. Vermijd stress, veel regelwerk en conflicten met leveranciers, maar geniet van de voorpret. Bovendien is de eventplanner op de grote dag zelf aanwezig om de laatste puntjes op de i te zetten, zodat ook jij gast kunt zijn op je eigen feest.