Evenementenbureau & Boekingskantoor

Organisatie van alle evenementen

Limousine huren Drenthe Vallei Limousines.
U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Limo Service Drenthe laat u binnen 24 uur per telefoon of e-mail weten of de limousine vrij is voor uw speciale dag of rit.  Hebt u andere vragen over onze limousines, service en diensten? Neem dan gerust contact met ons op.Onze prijzen zijn all-in. Dat betekent dat brandstof, chauffeur, gereden kilometers, een gevulde bar met o.a.champagne, (fris)dranken, rodeloper inbegrepen zijn. Verder zijn er vele opties zoals o.a. witte duiven, kinder champagne en bloemstuk mogelijk.
Limousine huren
Prijzen en voorwaarden van Limo Service Drenthe. Onze prijzen zijn all-in. Dat betekent dat brandstof, chauffeur, gereden kilometers en een gevulde bar bij het aantrekkelijke tarief inbegrepen zijn. Een limousine huren kost bij Limo Service. 1ste uur 120,- euro all-in volg uren 80,- euro all-in. All-in is een nieuw model 
 Limousine huren Drenthe Limousine Services.
Wij zijn de experts op het gebied van limousines en kunnen u altijd helpen met het uitzoeken van alle zaken op het gebied van een limousine huren. Verder heeft Limousine Service Leerdam altijd een passende limousine te huur. Limousine huren in Drenthe en omstreken.
 Hummer limo Drenthe, bijzonder imposant vervoer op maat! Limousine.nl.
Wij kunnen zorgen voor dit grote aanbod door een slimme samenwerken met vele verhuur ders van exclusieve wagens, zo worden ook veel lege kilometers voorkomen en kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Bij Hummer Limo Drenthe zijn twee subafdelingen ontstaan, vooral doordat er in deze plaatsen vele events zijn waar geregeld limousine ritten uit voortkomen.
 Limousine huren in Drenthe.
Limousine huren in Drenthe. Limousine Land heeft aangesloten limousine verhuur bedrijven door heel Nederland. Doordat Limousine Land nooit ver weg is kunnen wij de prijzen laag houden, zonder daarvoor te hoeven inleveren op de kwaliteit en service. Ook in Drenthe staan wij voor u klaar om u mee te nemen in onze schitterende Lincoln Limousine.
 Limousine huren Drenthe bij Limousine Service Groningen.
Chrysler 300C Silver Shockwave limousine. Lincoln Towncar limousine. Al onze limousines beschikken over onder andere een champagnebar, lederen bekleding, dubbele airco, radio/tv/dvd player, intercom, romantische verlichting intercom en limousine privacy glass. Een limousine in Drenthe huren voor ieder feest of gala.
 Limousine huren in Drenthe.
Home Limousine huren Limousine huren Drenthe. Limousine huren Drenthe. U wilt een limousine huren in de provincie Drenthe. Dankzij de centrale ligging van starlimo, in het midden van Nederland, zijn wij altijd in staat om de meest gunstige prijs voor onze klanten te realiseren.
 Limousine Service Drenthe Huren Prijzen en voorwaarden van Limo Service Drenthe.
Limo Service Drenthe is niet verantwoordelijk voor achtergelaten voorwerpen in de limousine. De huurder accepteert deze algemene voorwaarden bij het afsluiten van het huurcontract. Kies voor het huren van vorstelijk vervoer in een limousine, onder meer in Hoogeveen, Zwolle, Assen, Meppel, Emmen en Hardenberg voor Limo Service Drenthe.
 Limousine Service Drenthe Huren Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Limousine service Drenthe.
Hoe heeft u ons gevonden? Voorkeur kleur limousine Selecteer één. De velden met een zijn verplicht. Kies voor het huren van vorstelijk vervoer in een limousine, onder meer in Hoogeveen, Zwolle, Assen, Meppel, Emmen en Hardenberg voor Limo Service Drenthe.
opkoper mercedesVerhuisfirma Brusselopkoper wagens