Evenementenbureau & Boekingskantoor

Organisatie van alle evenementen

Laat je verwonderen door deze speciale goochelaar / illusionist.

Stefan Paridaen werd in 2015 Belgisch kampioen Goochelen (mentalisme) samen met collega illusionist Kurt Demey.
Mentalisme is een unieke vorm van goochelen waarbij er niet gewerkt wordt met goochelattributen maar met de gedachten van de toeschouwers.
Op deze manier brengt een mentalist meer dan enkel een truc en creëert hij op unieke wijze een speciale ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten.
Of u nu kiest voor de voorstelling, waarbij de mentalist voor de gehele groep tegelijk optreed, of voor de walking act, waarbij de mentalist zich subtiel mengt tussen de gasten om hier en daar halt te houden om te verbazen, één ding staat vast: de passage van de mentalist zal niet onopgemerkt voorbijgaan en er zal nog lang over nagepraat worden.

walk-around

Een mysterieuze gast mengt zich tussen de genodigden. Hier en daar houdt hij halt om te verbazen en verwonderen.

  • Kleine experimentjes met het brein van het publiek.
  • Close up, onder de neus van de gasten.
  • Gedachten lezen, beïnvloeden en voorspellen.

 

Duur:  40 minuten / set

Prijzen op aanvraag.

Goochelaar / Mentalist

Wat houdt een mentalisme voorstelling in?

“Stefan leest, voorspelt en beïnvloedt gedachten en keuzes , maar geen paniek! De gênante details houdt hij voor zichzelf!”

In geheel eigen stijl, lekker droog en chaotisch ad rem, voert Stefan een onderzoek naar de kracht van beïnvloeding en manipulatie. Zijn de keuzes van het individu wel zo vrij als we denken of zijn we allemaal een beetje voorspelbaar en vooral beïnvloedbaar…?

Thema’s als suggestie, beïnvloeding en misleiding komen aan bod in deze humoristische show, waarin publieksinteractie centraal staat. “Theater of the mind neemt je mee op reis door onze gedachtenwereld, naar een wereld van ongekende vermogens waar grenzen vervagen…”

 

Book Theater of the mind als:

Korte gala act: 5-15 minuten
Theatershow: 35 minuten
Avondvullende show: 50 minuten

Prijzen op aanvraag.