Evenementenbureau & Boekingskantoor

Organisatie van alle evenementen

TC events  heeft zich gespecialiseerd in het organiseren en coördineren van bijzondere bruiloften en events. Sfeer en beleving vormen het uitgangspunt. Creativiteit en vernieuwing zijn de uitdaging. Maar bovenal staat TC events  voor kwaliteit en maatwerk.

Maatwerk in optima forma

Het leven biedt veel gedenkwaardige momenten die het verdienen om uitbundig gevierd te worden. Elk feest betekent maatwerk in optima forma. Jullie wensen staan centraal, de mogelijkheden zijn eindeloos. TC events  weet dromen te vertalen naar een onvergetelijk feest.

Verzorgd tot in de puntjes

De organisatie van een speciaal event kan een stressvolle aangelegenheid zijn die bovendien veel tijd in beslag neemt. Maar met een eventplanner van La Sensa die geheel of gedeeltelijk de organisatie uit handen neemt, wordt ook de voorbereiding een mooie tijd. Het hele event wordt tot in de puntjes verzorgd, buitengewoon gestyled en gaat alle verwachtingen te boven. Tijdens het event hoeven jullie nergens aan te denken. De eventplanner houdt alles in de gaten, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van een bijzonder event en alle aandacht kunnen richten op de gasten.