Evenementenbureau & Boekingskantoor

Organisatie van alle evenementen

Wij bieden professioneel entertainment en animaties voor elk bedrijf, op elk type event.

Stefan Paridaen, Peter Gusta, Kanza Mees en Wooty Maurits staan garant voor een breed aanbod aan animatie, acts en voorstellingen. Maar evengoed voor fotografie kan u bij ons terecht.
Onze acts zijn inzetbaar op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, seminaries, events, beurzen en familiedagen. Maar ze werken even goed op privé- en trouwfeesten.

Bedrijfs-animatie staat garant voor kwalitatief entertainment.
We vormen een groep van professionele artiesten uit verschillende vakgebieden en sloegen de handen in elkaar. Dit om een aantrekkelijk, uitgebreid en steeds kwalitatief aanbod aan acts en entertainment te kunnen bieden.
Al onze artiesten hebben jarenlange ervaring binnen hun vakgebied. Zo kan u bij bedrijfs-animatie terecht voor o.a. jongleurs, steltenlopers, vuurspuwers, goochelaars, muzikanten en fotografen.

Bij bedrijfs-animatie boekt u de artiesten rechtstreeks. Hierdoor garanderen wij een snelle en efficiënte communicatie en vlotte service, zonder onnodige omwegen.

Stefan Paridaen

  • Finalist Belgium’s Got Talent 2016
  • Belgisch kampioen Jongleren 2007
  • Belgisch kampioen Goochelen (mentalisme) 2015

Stefan Paridaen is een rasechte entertainer. Na jarenlange doorgedreven training behaalde hij in 2007 de eerste titel van Belgische kampioen jongleren. Daarnaast specialiseerde hij zich ook in het mentalisme, een tak van het illusionisme waarbij de goochelaar gedachten leest, stuurt en beïnvloedt. In 2015 werd hij Belgisch kampioen goochelen (mentalisme) samen met Kurt Demey.

Peter Gusta

Vuurspuwer en steltenloper Peter Gusta is bijna een decennium bezig met animatie op zeer hoog niveau. Neem dat maar letterlijk, want met zijn stijlvolle en authentieke steltenfiguren weet hij telkens een uniek en onvergetelijk beeld te creëren. Naast deze visueel aantrekkelijke animaties specialiseerde hij zich in het brengen van vuurshows. Door het gebruik van aparte technieken en een bijzonder gevoel voor sfeerzetting, neemt hij je op unieke en subtiele wijze graag mee in een magische wereld van dansend vuur.

Kanza Mees

Muzikant Kanza Mees is reeds 15 jaar actief in de muziekwereld als live-performer, componist en producer. Tijdens zijn carrière heeft hij zich toegespitst op het beheersen van vele instrumenten, waardoor je hem gerust een multi-instrumentalist kan noemen. Door gebruik van loop-apparatuur en electronica weet hij al deze instrumenten live te combineren om zo keer op keer een unieke en warme sfeer te creëren. In een streven naar kwaliteit, en met oog voor detail, laat Kanza verschillende genres elkaar tegenkomen in de wondere wereld van muziek.

Wooty Maurits

Wooty Maurits heeft reeds twee decennia ervaring als graficus en fotograaf met focus op entertainment en de artistieke sector. Wooty’s grafisch inzicht levert een grote troef bij zijn fotografie en de creativiteit sijpelt daar duidelijk in door. Elk bedrijf heeft z’n eigen identiteit, deze te achterhalen en sterk in beelden om te zetten is dan ook het einddoel bij elke opdracht. Ozark Henry, Bent Van Looy en Intergalactic lovers zijn maar enkele van de zeer tevreden klanten uit het verleden.