Evenementenbureau & Boekingskantoor

Organisatie van alle evenementen

Jan Vis Artiesten Evenementen.
Over Jan Vis. Jan Vis artiesten en evenementen is specialist op het gebied van 90s artiesten! Lees meer over 90s 00s. 19/02 Gerard Joling en Tino Martin samen op Oranjefeest. 19/02 Big2 brengt zijn eerste solo-album uit. 19/02 Samantha Steenwijk in Holland Zingt Hazes.
Interview met Artiestenmanager Ronald Leeuwangh.
Home Nieuws Interview: Artiestenmanagement. Ondanks de voordelen van digitale bandmanagement-tools en software, spelen artiesten managers nog altijd een belangrijke rol in de ontwikkeling van muzikanten en artiesten. Niet iedere artiest heeft een management nodig, echter is een goed management van onmiskenbaar belang voor de verdere groei en ontwikkeling van artiesten en talent.
Wat doet een artiestenmanager nou eigenlijk? Ondertussen.nl.
Ook regel je interviews, denk je mee over de marketing en de planning van releases, zoek je naar vocalen voor nieuwe tracks en ben je een groot gedeelte van de dag aan het bellen met booking agents en artiesten. Het kan altijd slechter Foto: Armada Music.
FMA ARTIESTEN BOOKINGS MANAGEMENT FMA ARTIESTEN MANAGEMENT / SUPPORT FMA is onderdeel van Flash Music.
Ondanks de voordelen van digitale bandmanagement-tools en software, spelen artiesten managers nog altijd een belangrijke rol in de ontwikkeling van muzikanten en artiesten. Niet iedere artiest heeft een management nodig, echter is een goed management van onmiskenbaar belang voor de verdere groei en ontwikkeling van artiesten en talent.Als Artiest wil jij je bezighouden met muziekmaken en optreden.
Artiesten management Lyon Partners Group Talent Management.
Artiesten management is een van de onderdelen waarmee onze mensen zich dagelijks bezig houden. Intensief artiesten management is een nauwe samenwerking tussen het talent en de manager. Voor informatie over artiesten management kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 024-397 5174 of 020 636 1111.
Manager Poppunt.
Hoe vindt een artiest een manager en omgekeerd? Uiteraard zijn er veel artiesten die zichzelf aanbieden bij een managementkantoor, maar managers proberen uiteraard zelf ook zoveel mogelijk te volgen wat er gaande is. Op vi.be bijvoorbeeld, maar ook via caféconcerten, Humos Rock Rally, showcasefestivals, Voor poprock zijn wedstrijden interessante plaatsen om nieuw talent te ontdekken, in de elektronisch genres gaan managers veel meer af op het materiaal dat artiesten insturen.
Stage Artiest Management.
Stagiaire Artiesten Management Promotie M/V. Stageperiode in overleg, bij voorkeur 4 maanden of langer, minimaal 10 weken. Wil je werken in een ondernemend team, in de entertainmentbranche? Kom ervaring opdoen bij een snelgroeiend internet bedrijf dat nu in Europa aan het uitrollen is.
SPEC. artist management.
SPEC EN MOJO BUNDELEN KRACHTEN IN NIEUW NL URBAN BOEKINGSBUREAU: WOLF BOOKINGS. SPEC Muziek No Comments. Delft, maandag 22 januari 2018 SPEC EN MOJO BUNDELEN KRACHTEN IN NIEUW NL URBAN BOEKINGSBUREAU: WOLF BOOKINGS Tijdens Eurosonic Noorderslag hebben SPEC en MOJO een unieke samenwerking bekend gemaakt.
Solid Entertainment artiestenmanagement boekingen events.
Solid Entertainment is een managementbureau voor artiesten, personalities, boekingen, publishing, events en merkactivatie. Zij heeft de kennis, de ervaring en de slagkracht om artistieke carrières zorgvuldig te ondersteunen en op. 10 september 2017. QUEEN A Night at the Theatre met Roel van Velzen Leo Blokhuis.
Over AT Management AT Productions.
Met een roster aan grote nationale en internationale artiesten heeft AT Productions zich bewezen als een betrouwbare en toegewijde partner in de opbouw en ontwikkeling van een artiestencarrière. AT Management is het onderdeel binnen de organisatie dat verantwoordelijk is voor deze managementactiviteiten.
Vacatures artiesten management Trovit.
Status Pro B.V. Functieomschrijving Functie Als PR Manager ben je ervoor verantwoordelijk dat de artiesten op de juiste wijze onder de aandacht worden gebracht in de. 17 dagen geleden op InGoedeBanen. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van artiesten management.
Artiestenmanager Artiestenbureau.nl.
Bij Artiestenbureau.nl bent u aan het juiste adres. Artiestenbureau.nl, de naam zegt het eigenlijk al, verzorgt het management voor zeer veel Nederlandse artiesten. Hierbij kunt u denken aan zangers, goochelaars en presentatoren. Maar ook koks, dagvoorzitters en zingende serveersters zijn via ons te boeken.
Tags : DJ TrouwfeestTrouwfeest dj –  Tuinmeubelen bestellenLit enfant promo table de jardinpicknicktafel shopgute-nacht-kinderbett.deBiertischeTable pliante